Kőipari gépek

Prussiani gépek a hazai piacon

 

1991-ben Mario Giorgio Prussiani és felesége, Mariella Lucchini álma valóra vált, és életet adott a  Prussiani Engineering-nek: a vállalatnak, amely kiváló minőségű numerikus vezérlőgépeket tervez és gyárt márvány, gránit, kő és kerámia megmunkálására.

Az évek során a vállalat a piac igényeivel együtt növekedett, megerősítve jelenlétét világszerte. Ma fejlett, és hatékony gépeket kínál, köszönhetően a folyamatos fejlesztéseknek és a technológiai innovációknak. Robusztus és precíz, egyedi fejlesztésű gépek, amelyek az egyéni vásárló igényei alapján készülnek, akár 5 év garanciával.

A széles körben elterjedt műszaki és kereskedelmi hálózatnak köszönhetően, amely világszerte jelen van, az ügyfelek megfelelő tájékoztatása garantált a vásárlás előtt és után, gyorsasággal és professzionalizmussal.

 

A Prussiani Engineering biztos abban, hogy gépeinek minősége, szabadalmai, valamint a tudás és tapasztalatok folyamatos megosztása az együttműködők, az ügyfelek és a beszállítók között, a további bővítés garanciája.

2016-tól a vállalat új üzleti partnerre Corrado Carrara, aki a cég mellett nőtt fel. A dolgozók professzionalizmusa és az új generációk szorgalma, továbbviszi és fejleszti a tudást és a technológiát ötvözni képes olasz cég nagyszerű projektjét a gépeik koncepciójában, és a korlátlan kifejezési lehetőségekben, amelyeket ezek a nagyszerű gépek garantálnak az ügyfeleknek.